Persoonlijke groei Counselling

Counseling bij stress en prestatiedruk
Heemstede

Voor ondersteuning bij veeleisende, stressvolle situaties op het gebied van werk of studie. Counseling en cursussen zijn gericht op vergroten van veerkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

In ieders leven kunnen er gebeurtenissen zijn die veel spanning oproepen. Hoge werkdruk, (eind)examen doen, zoeken naar werk, een nieuwe studie of baan, promotie naar een zwaardere functie, of juist het verliezen van je werk … het vergt wat van je stressbestendigheid. Soms wordt  de spanning zo groot dat er klachten ontstaan als angst, somberheid, irritaties en slapeloosheid. En dat is niet alleen slecht voor je gemoedsrust, maar heeft ook effect op je functioneren, je relaties en je prestaties.

Gelukkig kun je strategieën leren waarmee je je veerkracht en zelfvertrouwen vergroot en je weer uit de vicieuze cirkel komt. Lisa Suurland helpt je met individuele counseling of met een specifieke cursus. Je ontdekt je mogelijkheden om weer te ontspannen, anders over dingen na te denken en te gaan doen wat je graag wilt doen.

Lisa Suurland Counseling

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.