Gezondheid Kindertherapie

BOEST kindertrainingen
Haarlem

Kinderen... de leukste mensen die er zijn! Angst en somberheid komen helaas veel voor bij deze doelgroep. Dé reden voor mij om BOEST op te richten en juist op die gebieden individuele trainingen te geven voor preventie en herstel. Benieuwd wat ik voor jouw gezin in regio Haarlem kan doen? Lees snel verder.

VRIENDEN-programma (4 t/m 12 jaar)

Bij lichte klachten van spanning en somberheid biedt het wetenschappelijk bewezen VRIENDEN-programma uitkomst. Het kind leert op effectieve wijze omgaan met uitdagende situaties aan de hand van opdrachten, spel, tekening, verhalen en ontspanningsoefeningen. Door deze preventieve en speelse training voelt jouw zoon of dochter zich weer dapper en zelfverzekerd. 

Faalangstreductietraining (10 t/m 12 jaar)

In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Het kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en vervolgens tot allerlei lichamelijke en psychische klachten. Gelukkig is herstel mogelijk. Mijn positieve faalangstreductietraining op maat geeft het lef en de motivatie van jouw zoon of dochter een flinke BOEST!

Kijk voor meer informatie op de website en neem voor een gratis intakegesprek contact met mij op.

BOEST kindertrainingen
Diane van Berkel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.