Gezondheid Ayurveda

Een kleine leefstijl-verandering kan een groot effect teweeg brengen.
Haarlem

Puur Ayurveda heeft als doel je te helpen je zelfhelend vermogen te bevorderen en meer zelfkennis en zelfliefde te ontwikkelen. Ayurveda betekend “kennis van het leven” en is een oude holistische geneeswijze.

Puur Ayurveda richt zich in eerste instantie op het aanpassen van voeding, dagritme en beweegpatroon. Kruiden, Ayurvedische kruidenpreparaten, ontspannende (olie)behandelingen/massages, het reinigen van het lichaam bieden vaak mooie resultaten. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in spijsverteringsklachten, burn-out/stress, overgewicht, weerstand, vrouwenklachten en zwangerschap.

Tijdens een eerste consult kijk ik met jou naar je constitutie, leef- en eetgewoonten, klachten en zorgen. Ik kijk naar onbalans en stel een Ayurvedische diagnose. Op basis van conditie/constitutie stellen we een behandelplan op. Ben je benieuwd of Ayurveda jou kan helpen? Maak een afspraak via de website of bel.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (zie lijst BATC) geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit alleen wanneer natuurgeneeskundige behandelingen zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van de aanvullende polis.

Puur Ayurveda Natuurgeneeskundige Praktijk
Jacqueline van Hoorn-Mekes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.