Gezondheid Massage

Puur Avurveda: Ayurvedische olie behandeling(massage)
Haarlem

Door het gebruik van warme medicinale olie helpt de Ayurvedische behandeling het lichaam zichzelf te genezen. De werking van de olie is gericht op het balanceren, reinigen en voeden van weefsels en energiekanalen en heeft een energetische werking.

De massage stimuleert vitale organen, bestrijd stress en verhoogt je weerstand. Een oliebehandeling bevordert een goede nachtrust vermindert stijfheid en pijn en opent poriën. Je regelmatig laten masseren is gezond en kan preventief werken. Het geeft een gevoel van welbehagen. Ayurvedisch massage behandelingen worden in alle rust gegeven.

Voor de eerste behandeling vraag ik je een formulier in te vullen met je gegevens, klachten en doel van de behandeling. Hiermee kan ik onder andere de keuze van de olie bepalen. Kijk voor meer informatie over de verschillend behandelingen/massages op de website.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (zie lijst BATC) geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit alleen wanneer natuurgeneeskundige behandelingen zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van de aanvullende polis.

Puur Ayurveda Natuurgeneeskundige Praktijk
Jacqueline van Hoorn-Mekes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.