Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness training (MBSR), 1:1 mindfulness coaching, stilte wandelingen, workshops, stilte dagen
Bloemendaal

Wat kan een mindfulness training voor jou betekenen

Het lijkt wel of we het steeds drukker krijgen. Een drukke baan, gezin, familie, vrienden, hobby’s, social media en sport eisen allemaal een plek op in onze drukke schema’s. Vaak hebben we het gevoel zelf geen controle meer te hebben en geleefd te worden door onze agenda, door anderen of door alles wat ‘moet’.

Door alle drukte verliezen veel mensen het contact met zichzelf, hun eigenwaarde, wensen en waarheid. Met mindfulness leer je weer dichter bij jezelf te komen en te blijven.

Tijdens de mindfulness training krijg je je leven meer in eigen hand. Je leert jezelf beter kennen, wordt milder voor jezelf en voor de wereld om je heen. Zodoende ben je in staat de kwaliteit van je leven te verbeteren. Je krijgt vaardigheden aangereikt om de momenten waarin je wordt uitgedaagd in het dagelijks leven, op een rustige en milde manier tegemoet te treden. Je merkt eerder op waar jouw grenzen liggen zodat je beter in balans blijft. Je leert opmerkzaamheid en vriendelijke aandacht voor jezelf te ontwikkelen en een accepterende houding aan te nemen.

Nieuwsgierig geworden naar wat mindfulness nog meer voor jou kan betekenen? Bel of mail gecertificeerd mindfulnesstrainer Jolanda van der Heijden van JHCoaching voor het maken van een kosteloos en vrijblijvende telefonische afspraak of stuur een mail.

JHCoaching
Jolanda van der Heijden

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.