Gezondheid Massage

Massage op maat!
Haarlem

JE BENT DRUK. ER GEBEURT VEEL IN JE LEVEN. DAT KLINKT GOED! Maar… neem je ook af en toe de tijd om te checken of het ook écht zo gaat zoals jij dat wilt? 

Massage doet meer dan alleen ontspannen. Het geeft zelfvertrouwen en speelt een belangrijke rol in het vinden van een stuk rust in een vaak druk leven. Ook jij wilt lekker in je vel zitten en zelfbewust in het leven staan, toch?!

Verbeter je gezondheid, haal meer uit het leven en krijg lichamelijke focus. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Massage is geschikt voor iedereen van jong (vanaf 4 jaar) tot oud. 

Heb je een voorgeschiedenis of de diagnose kanker dan kan massage ook veel voor je betekenen. Als gevolg van de diagnose ervaar je waarschijnlijk stress door onzekerheid over je toekomst, voel je je vervreemd van je eigen lichaam en ben je het echte contact kwijt. Massage kan de kwaliteit van leven verbeteren. 

Ik streef er naar je een rustige, stressvrije ervaring te bieden, elke keer weer. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig wat massage voor jou specifiek kan betekenen, bel of mail me!

Praktijk voor Massage &Gwen
Gwen Rodenburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.