Welzijn Yoga

Yoga voor Mannen & Gemengde Yoga groepen
Heemstede

Moeiteloos bewegen naar ongekend diepe ontspanning.

Wat veel mensen in hun leven missen is de simpele wijsheid hoe zij hun aandacht terug kunnen brengen naar hun eigen bron. Zonder onze aandacht naar binnen te richten is werkelijke rust bijna onmogelijk. Zelfs in een paar minuten tijd kunnen we onze stress loslaten, onszelf opladen en weer fris en compleet voelen.

We raken niet zozeer vermoeid door onze fysieke werkzaamheden. Het is onze mentale activiteit die dagelijks het meeste van onze energie opeist. Het is de kwaliteit van onze rust die ons helpt herstellen. Hoe dieper we leren ontspannen des te groter ons herstelvermogen en onze capaciteit om optimaal te blijven functioneren. Yoga geeft ons die kwaliteit van rust, helpt ons vrijer te blijven van stress en geeft ons de helderheid, de rust en het onderscheidingsvermogen die we dagelijks nodig hebben.

Ik geef yoga volgens de oude yoga traditie, waarbij de aandacht is gericht op het ontspannen tijdens de houdingen en bewegingen. Authentieke yoga is geen sport of gymnastiek waarbij het gaat om iets te bereiken. Juist door niet je best te doen tijdens de oefeningen komen je gedachten tot rust en leer je te ontspannen terwijl je actief bent. Yoga hoef je niet te kunnen, je kunt het echter wel ervaren. Eenvoudige, voor iedereen toegankelijke, lichaamshoudingen, ademtechnieken en ontspanningsoefeningen brengen je in korte tijd naar een ongekende diepe rust waarin je jezelf in korte tijd oplaadt en weer helder en compleet voelt.

Knol Trainingen
Robert Knol

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.