Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness & Agile voor particulieren en bedrijven | JPF - Training & Coaching
Haarlem

Het leven kan geweldig zijn... maar is niet altijd gemakkelijk. We leven vaak op topsnelheid waarbij we van alles willen en moeten zonder bewust te leven in het ‘hier en nu’. Hoe blijf je nu staande in deze hectische wereld waar stress en een burn-out continu op de loer ligt?

Hoge werk- en prestatiedruk, veranderingen, druk van ons sociale leven en te veel keuzes maken het leven niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig is onze aandacht veel naar buiten gericht in plaats van op jezelf. We zijn niet meer opmerkzaam van wat we nu ervaren en hoe we ons voelen maar meer bezig met de toekomst en het verleden. We reageren vaak vanuit onze automatismen die niet altijd behulpzaam zijn en niet vanuit bewuste keuze. We leven als het ware op onze automatische piloot.

JPF – Training & Coaching gelooft in een gelukkig en gezond leven op het werk en privé, waarin ‘Jouw Personal Focus’ centraal staat. Hiervoor is een uniek trainingsprogramma voor particulieren en bedrijven ontwikkeld genaamd 'Veranderen door leren!'. Het is een bewezen aanpak gebaseerd op mindfulness gecombineerd met agile werken zonder zweverig gedoe. Je krijgt inzicht in hoe het brein en lichaam werkt en leert met een nieuwe mindset, praktische toepasbare oefeningen en concrete handvatten op een andere manier te werken en te leven. Waarom het jezelf moeilijk maken terwijl het ook anders kan!

Durf jij het aan?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

JPF - Training en Coaching
JeanPaul Feijen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.