Persoonlijke groei Meditatie

Meditatie workshops & concerten
Haarlem

Leer hoe meditatie je leven kan verrijken. In onze gratis workshops en aansluitende cursus leer je verschillende meditatie oefeningen en technieken om zelf een solide meditatie routine op te bouwen. We werken zowel met stilte als met muziek.

Blue Flower reist de wereld rond om hun liefde voor meditatie en spirituele muziek te delen met zoekers uit verschillende landen. Ze arrangeren de liederen van hun spirituele leraar Sri Chinmoy, die tevens dichter, kunstenaar en musicus was. 

Drie dames van de muziekgroep Blue Flower uit Servië vertellen hoe meditatie hun leven heeft beïnvloed en verrijkt. Ze omlijsten hun verhalen en oefeningen met prachtige meditatiemuziek, waarbij ze de luisteraar meenemen op een reis naar innerlijke vrede, harmonie en geluk. Ook nodigen ze het publiek aan het einde uit om mee te zingen en te spelen. De toegang voor de workshops is gratis.

Hun persoonlijke stijl en fantastische muzikale talent maken dit twee bijzondere workshops. De workshops worden gevolgd door een gratis meditatiecursus van 6 weken.

Sri Chinmoy Centrum
Abhinabha Tangerman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.