Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Liefde, Ondernemen en Leven in Tovervloed
Haarlem

Met welke bril op kijk jij naar de wereld? Zie je angst, honger, tekort en schaarste? Of zie je liefde, 'er is genoeg' en overvloed? Hoe meer je het laatste ziet en ervaart, hoe meer Overvloed je ervaart in je leven en hoe meer je ontvangt in het leven.

Dan neemt Overvloed je mee op een pad vol vreugde en vervulling. Naar een magie die niet grijpbaar is, maar oh zo werkelijk. Vandaar het woord TOVERVLOED. Overvloed nodigt je uit je te committeren aan een vol en rijk leven en wanneer je die uitnodiging aanneemt en JA zegt, gaat er heel veel gebeuren. Wondertjes en grote wonderen, zonder hard te werken of te ploeteren. Je hoeft ' alleen maar' te spelen...

Dat betekent niet dat je je alleen maar heppiedepeppie voelt. Een vol leven betekent alles omarmen, volledig je verdriet mogen voelen en knetterboos zijn. Een leven waarin alles er mag zijn.

Doe mee om van de hele wereld één grootse Cirkel van Overvloed te creëren, te beginnen bij Nederland en vooral bij jezelf, je vitaliteit, je relaties en je onderneming!

Arianne van Galen
Arianne van Galen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.