Persoonlijke groei Rituelen en Ceremonies

Co Creation: Leven vanuit jouw kracht
Haarlem

Co Creation staat voor leven vanuit jouw kracht. Voor het creëren van het leven zoals jij dat wilt, vanuit bewustzijn en vanuit jouw unieke essentie. Zodat je kunt leven in liefde, vrijheid en overvloed.

Iedereen in deze wereld heeft een eigen unieke essentie, of potentie. Alleen komen we er niet altijd even goed bij. Vaak blokkeren we onszelf door bepaalde gedachten en patronen. We laten ons afremmen door onze eigen angsten en leven eigenlijk niet het leven dat we zouden willen leven.

Door je bewust te worden van deze gedachten en patronen, ervaar je dat je een keuze hebt. Dat je op ieder moment kan kiezen voor wat je het allerliefste wil, en daar ook naar kan handelen. Bewustwording van dit proces geeft je de vrijheid om je eigen leven te creëren, vanuit jouw eigen unieke essentie.

Wij bij Co Creation ondersteunen jou in dit proces om dichter bij je eigen essentie te komen. Om van daaruit dat leven te creëren waar je naar verlangt. We doen dat door samen met jou op ontdekkingstocht te gaan tijdens een kennismakingsgesprek, 1 op 1 coachings sessie of een ceremonie

Co Creation
Coco Groothuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.