Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Liesbeth Donders, Coaching - Therapie - Yoga
Zandvoort / Haarlem

Integratieve therapie

Heb je last van angst, spanning, stress of burn-out? Loop je al langere tijd met gezondheidsklachten waar je niet uitkomt? Wil je je sterke punten naar buiten brengen, maar het wil niet lukken? Dan is het tijd om je leven in eigen hand te nemen. Meer gezondheid, meer jezelf, meer leven!

Wat is het?

In integratieve therapie worden lichaam, geest, emoties, ziel en omgeving allemaal meegenomen. Zo zien we hoe deze aspecten van jou met elkaar samenwerken of invloed op elkaar hebben. En bekijk ik jou als je eigen specifieke persoon. Elk traject pas ik dan ook per persoon aan. Zo ontstaat er een veilige en inspirerende omgeving om te onderzoeken, te verwerken en te groeien. Vaak al in korte tijd.

Door mijn intensieve opleidingen en eigen ervaring ben ik de reguliere psychologie met alternatieve behandelvormen gaan combineren om een integratieve aanpak mogelijk te maken. Ik maak gebruik van o.a. NLP; systemisch werk; Ericksoniaanse hypnose; EMDR; PSYCH-K; The Journey; yoga.

Doordat er regelmatig cliƫnten met gezondheidsklachten naar mij toe komen, werk ik in Praktijk Rijksstraatweg samen met lichaamsgerichte therapeuten. Zoals een P. A. Kinesioloog, Mesoloog, Ostheopaat, Fysio- en Manueeltherapeut en oefentherapie-mensendieck.

Voor wie?

  • Medisch onvoldoende verklaarbare klachten
  • Burn-out, angst, spanning
  • Stress-gerelateerde klachten
  • Quarterlive crisis en dertigersdilemma
  • HSP
  • Loopbaanbegeleiding
  • Zelfontwikkeling

Het kennismakingsgesprek is gratis en brijblijvend. De andere consulten worden eventueel vergoed vanuit de zorgverzekering (alternatieve zorg). Bij je zorgverzekeraar kun je nakijken of dat voor jou ook zo is.

Liesbeth Donders
Liesbeth Donders-Driehuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.