Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Voedingsadviezen, Healing, Voetreflexologie, Biotensormeting
Haarlem

Volwassenen en kinderen komen bij mij met uiteenlopende klachten. Denk aan moeheid, overgewicht, darmklachten, gewrichtsproblemen, burn out, stress gerelateerde klachten.

Ik kijk niet alleen naar je problemen, klachten of symptomen, zoals in de reguliere geneeskunde gebeurt. In plaats daarvan ga ik samen met jou kijken naar de oorzaak. Ieder mens is uniek en dus kunnen de klachten bij twee verschillende mensen een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend benaderd en behandeld te worden.

Als Orthomoleculair therapeut neem ik met jou je voedingspatroon door. Ik stel geen dieet voor maar kijk welke voeding het beste bij je past en goed voor je is, zodat je de juiste (ortho) bouwstoffen, moleculen (moleculair) binnen krijgt.

Naast healing en coaching kan ik ook gebruik maken van kruiden/gemmotherapie, tarot, voetreflexologie, voetmassage, nek/rugmassage. Een combinatie van behandelingen is ook mogelijk.

Een healing wordt liggend gegeven op een massagetafel. Je kleren houdt je aan. Tijdens de healing laat ik me leiden door de spirituele wereld. Indien er informatie door mag komen voor jou, om je verder te helpen op je pad, zal ik dat vertellen. Tijdens een consult kan ik eventueel de Cosmic & Flower Energies inzetten.

Mijn visie op gezondheid

  • Denken vanuit de mens als geheel.
  • Ziek zijn is een combinatie van lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele klachten.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.
  • Ik kan je op weg helpen en ondersteunen om bij je eigen wijsheid en inzichten te komen.
  • Ik ga uit van het zelfhelende vermogen van de mens dat door overbrengen van de helende, genezende energie meer kan worden geactiveerd.

​De behandelmethodes die ik gebruik zijn Healing,Orthomoleculaire therapie, Biotensormeting, Voetreflexologie, Energetische Massage, Spirituele Coaching, Cosmic & Flower Energies, Soul Body Fusion® en Voedingsadviezen.Tevens geef ik voor bedrijven Voetmassage op het werk.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Caroline Ambaum

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.