Persoonlijke groei Kleurentherapie

De kracht van kleuren
Ijmuiden

Geef je zelfvertrouwen een boost met de kleuren van Aura-Soma

Vicky Wall ontwikkelde deze therapie, ze zei: “Je bent de kleuren die je kiest.” Je kiest namelijk nooit zomaar een kleur, je kiest dat wat je onbewust nodig hebt. De kleuren gaan voorbij je gedachten en overtuigingen, ze brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Kleuren hebben hun eigen taal, een taal voorbij de woorden. Ze raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen. Met deze kleurkeuze kijk je zonder oordeel naar jezelf.

Door vier gekleurde balansflessen te kiezen krijg je inzicht in datgene wat je aandacht vraagt in je persoonlijke ontwikkeling.

Een numerologie consult verbindt de balansflessen aan je geboortedatum/-naam, waardoor je nog meer informatie krijgt over jou en je unieke persoonlijke bagage (vergelijkbaar met een horoscoop).

En ik werk met de kleuren lichtpen. Door gebundeld licht direct in je chakra's, meridianen of acupunctuurpunten te schijnen, worden je chakra's in balans gebracht. Het gekleurde licht heft blokkades op zodat energieën beter kunnen doorstromen en je je vitaler en ontspannen gaat voelen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om oude patronen of emoties op een dieper niveau op te lossen.

De magische kleuren ondersteunen op een liefdevolle manier jouw bewustwordingsproces. Voor balans van body, mind en soul. Het helpt je te herinneren wie je bent. Wil je meer inzicht? Laat de kleuren spreken!

Op mijn website weerjezelfzijn vind je meer informatie. Heb je vragen, laat het me weten!

Colourful Energies
Marij Duijsters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.