Persoonlijke groei Massage

Ontspanningsmassage, Reiki en Shambalahealing
Haarlem

VOETREFLEXOLOGIE
Op de voet weerspiegelt zich het hele lichaam. De zenuwuiteinden op de voet zijn verbonden met organen,spieren,hormoonklieren en energiebanen e.d. Bij klachten is er sprake van een verstoring van het evenwicht in ons lichaam en dit is te voelen aan uw voet. Door bepaalde plekken te stimuleren of te kalmeren kan het evenwicht hersteld worden in lichaam en geest waardoor klachten verminderen. Bovendien werkt een behandeling ontspannend, verhoogt het de weerstand en ontdoet het lichaam zich van afvalstoffen.

Een ONTSPANNINGSMASSAGE is een massage die op de huid wordt gegeven en waarbij een etherische olie wordt gebruikt. Het lichaam kan tijdens de massage ontladen van spanning en zo ontstaat er een ontspanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau .De massage die ik geef vloeit voort uit de Westerse én Oosterse massage .

Een STOELMASSAGE is een korte ( 20/25 min ) massage met kleding aan van het nek-,rug- en schoudergebied. Het stimuleert de doorbloeding, ontspant, bevordert de soepelheid van spieren en gewrichten en geeft direct nieuwe energie. Je zit op een speciale stoel en deze massage is erg geschikt voor op de werkplek maar kan ook bij mij in de praktijk.

REIKI betekent universele levensenergie. Via de handen wordt deze energie doorgegeven in het lichaam op verschillende posities. Behalve dat Reiki ontspanning geeft kan Reiki ook pijnen en klachten verlichten. SHAMBHALAHEALING is een sterke en snelle healingvorm die ik samen met Reiki gebruik maar ook combineer met de massages als dit nodig is.

Massage in Balans
Ilse Nicola

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.