Persoonlijke groei Meditatie

Meditatieworkshops, persoonlijke Coaching
Haarlem

Sinds 2002 heb ik in Amsterdam vele honderden mensen intensief mogen begeleiden met hun meest uiteenlopende processen. Vanaf nu (2016) heb ik ook praktijk in Haarlem.

Mijn manier van werken bevindt zich op het raakvlak van Coaching, Therapie en Spiritualiteit/ Meditatie. Het is een ervaringsgerichte manier van werken, waarbij jij zelf ontdekt wat er in je omgaat, hoe je energie stroomt of vastzit, wie je wel bent en wat je niet bent.

Afhankelijk van je situatie doen we oefeningen, praten we (vanuit ons gevoel), delen we stilte, of geef ik een energiebehandeling. Uiteindelijk gaat het erom dat je rust, kracht en helderheid ervaart. Dat je gevoel en verstand één geheel worden, en je innerlijke wijsheid zich ontvouwt.

De basis van mijn manier van leven, en dus ook datgene van waaruit ik werk, is het diepst mogelijke besef dat we in essentie al heel zijn. Je hoeft niet je best te doen om te veranderen, om 'aan jezelf te werken'.

Als je dit diep van binnen realiseert, komt de ego-verkramping vanzelf los, ontspan je op wezenlijk niveau, en beweegt je energie op een natuurlijke manier naar een nieuw, en gezonder evenwicht. Zo ervaar je diepgang, zingeving, rust, helderheid en kracht.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Olivier Termijtelen Coaching en Therapie
Olivier Termijtelen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.