Gezondheid Alexander Techniek

Free-up Swimming | Shaw Methode Haarlem
Haarlem

Bij Free-up Swimming leer je een efficiënte en gezonde manier van zwemmen, met de Shaw Methode, gebaseerd op de Alexander Techniek. Ook geschikt voor mensen met rug of nekklachten. Resultaat is dat je verkwikt het water uit komt, alsof je een massage hebt gehad, in plaats van dat je helemaal moe bent. Speciaal geschikt voor triatlon zwemmers. Leer een effectieve, goed vol te houden borstcrawl zwemmen!

Free-up Swimming organiseert groepscursussen en individuele zwemles voor volwassenen, op basis van de Shaw Methode, in Haarlem. Je kunt kiezen uit les in het zwembad (het Spaarnehuys) of in natuurwater ('t Wed, in de duinen). De Shaw Methode is gebaseerd op de 100 jaar oude Alexander Techniek, die veel wordt gebruikt door professionele sporters, dansers, musici en acteurs. Free-up Swimming maakt deel uit van Alexander Techniek Praktijk Free-up. 

Je leert een efficiënte en gezonde manier van zwemmen, die met name geschikt is voor lange afstandzwemmen (bijv. triatlon training) omdat deze energie-zuinig is. Ook heel geschikt voor mensen met rug of nekklachten. Resultaat is dat je verkwikt het water uit komt, alsof je een massage hebt gehad, in plaats van dat je helemaal moe bent. 

Aanbod: 6-weekse groepscursussen crawl, vlinderslag of schoolslag | privéles of duolessen | learn-to-swim cursus | hulp bij watervrees | video analyse en coaching

Bekijk de introductie video hieronder, gemaakt door Steven Shaw, oprichter van de methode (in het Engels).

Free-up Swimming
Esther Visser

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.