Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Soulstice biedt h(e)elderheid
Haarlem

Ik nodig je uit om mee op reis te gaan, je verlangen te volgen en samen op pad te gaan tot je terugkomt op de plek waar je ooit vandaan ging.

Je kunt in mijn praktijk terecht als je, bewust of onbewust, last hebt van de krassen op je ziel of als je vastzit aan de elastieken uit het verleden. Ieder mens maakt dingen mee die sporen achterlaten. Soms kunnen die sporen je zodanig in de weg zitten, dat je probeert ‘eromheen te leven’. Met als gevolg dat je die kwetsbare of gewonde delen in jezelf afschermt, wegstopt en er niet meer laat zijn. Zo leef je voort totdat je energie verliest, gezondheidsklachten ontwikkelt of in bepaalde aspecten van je leven ineens vastloopt. Je oude, vertrouwde strategieën blijken niet meer te werken en wat dan?

Je hoeft het niet (meer) alleen te doen. Je bent welkom als je een fijne, veilige plek zoekt waar je volledig jezelf mag zijn en waar iemand zonder oordeel naar je luistert. Waar je verhaal een bedding vindt en waar je mag zijn om te leren en te groeien. Ik help je te kijken waar je nog niet hebt gekeken. En ja, dat kan soms ook pijn doen. Weet dat dit groeipijn is en dat je onbewuste ervoor zorgt dat je nooit meer te zien krijgt dan je op dat moment aankunt.

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.