Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Bewustzijnspraktijk Kaishi
Haarlem

Bewustzijnspraktijk Kaishi is een praktijk voor psychotherapie.

Mijn opdracht is de mens te dienen. Elk mens draagt zijn of haar potentiaal, kracht, liefde en vertrouwen van nature in zicht wat gezien wil worden. Het is mijn taak te helpen deze krachten weer zichtbaar te maken en de mens te helpen deze krachten volledig te ontvouwen om geleefd te worden.

Voor veel mensen is dit moeilijk. Angsten, traumatische nare gebeurtenissen, blokkades of andere moeilijke levensomstandigheden blokkeren het zicht op de gezonde krachten die je van nature bent. Veel mensen ervaren hun dagelijks leven als een strijd. En dan vooral een strijd van binnen, niet kunnen stoppen met denken of steeds meegesleept worden door intense emoties. In psychosynthese leer je de regie over je binnenwereld weer terug te pakken en gaan staan voor wie jij en wat jij wilt. 

De psychosynthese labelt en oordeelt niet. Ik begeleid mensen op een ontwikkelingsweg naar zelfrealisatie waar mensen zingevingsvragen, relatievragen, grote levensvragen op een liefdevolle wijze leren onderzoeken en voor zichzelf bevredigende antwoorden in vinden.

Het is mijn taak jou te helpen te leren zien dat je meer bent dan je persoonlijkheid, meer dan dat ene onbevredigde stukje van jezelf waar je je zo aan irriteert. Je bent meer dan dat, veel meer! Vind de moed dit te onderzoeken en ervaar wat het betekent om vrij te leven.

Wil je weten of ik mogelijk iets voor je kan betekenen vraag dan een gratis orientatiegesprek aan. Ik sta je graag te woord!

Bewustzijnspraktijk Kaishi
Kitty de Haan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.