Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Simone Loos - Persoonlijke groei en Energie
Aalsmeer

Ieder van ons heeft eigen kwaliteiten en karakteristieken, maar ook een eigen verhaal en ervaringen. Het is mijn passie om samen te ontdekken wat je belemmert en er voor jou nodig is opdat je weer in je kracht en vertrouwen kunt zijn. Dit kan zowel over vragen in je privéleven als in je werk gaan.

In elk mens is ook een deel, dat wij ons niet bewust zijn, maar dat wel ongemerkt aanwezig is in ons handelen en onze reacties. Inzicht in dit deel van onze persoonlijkheid geeft ons nieuwe inzichten en mogelijkheden.Ik werk ervaringsgericht. Dit betekent kort gezegd: eerder doen dan praten. Zowel op een naar binnen gerichte manier met visualisatie, als op een actieve en dynamische manier word je op een betrokken en persoonlijke manier uitgenodigd je binnenwereld te verkennen en te onderzoeken.

Deze aanpak geeft de mogelijkheid dichtbij je eigen inzichten te komen, oude patronen, die je blokkeren los te laten en ruimte te maken voor nieuw. Je gaat vormgeven aan wat je werkelijk wilt. Vervolgens onderzoeken we hoe dit praktisch in je dagelijks leven vorm kan krijgen en hoe je daarbij bij jezelf en in je hart kunt blijven. In de ervaringsgerichte aanpak vinden d.m.v. beeld, visualisatie, expressie en stem toegang tot onze kern en opent zich ook de weg naar bezieling en hart.

Je kunt bij mij terecht voor mindfulness, life-coaching, holistisch energetische therapie, hervinden van je energiebalans, levens-(loop)baan-trajecten, workshops over thema's m.b.t. persoonlijke groei, thema-reading en healing.

Simone Loos coaching & training - met Hart & Ziel voor Leven & Werk
Simone Loos

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.