Persoonlijke groei Relatietherapie

Wordt het nu tijd om je echt te verbinden?
Haarlem

Als jullie vast zijn gelopen in jullie relatie of dat voor willen zijn, ben je bij mij van harte welkom. Ik kan jullie met een schat aan ervaring helpen om de echte verbinding weer te vinden.

Mogelijk zijn jullie moe van het proberen en leven jullie langs elkaar heen. Of misschien heb je vooral het idee dat er iets aan je partner moet veranderen, voordat de liefde weer als vanouds kan stromen. Of jullie hebben samen of elk van jullie apart pijnlijke ervaringen gehad die jullie samen niet kunnen verwerken.

Wacht dan vooral niet langer; de hulp van een professionele derde kan zoveel licht op de zaak werpen. Veel meer dan je misschien voor mogelijk had gehouden. Ik wil graag die derde voor jullie zijn. 

Ook als jullie seksuele relatie niet is zoals jullie hem beiden graag zouden willen hebben, kan ik jullie, met onder andere mijn intensieve tantra ervaring, verder helpen op dit pad. Liefde en seksualiteit zijn in een relatie niet los van elkaar te zien. Voor mij horen zij beiden bij je echt met elkaar verbinden. 

Echt Verbinden
Wilma Ferwerda

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.