Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Praktijk Analytische Tekentherapie Heemstede
Heemstede

Analytische Tekentherapie

De Analytische Tekentherapie gaat uit van het psychoanalytisch en psychodynamisch gedachtegoed. In de therapiesessie worden je tekeningen gebruikt om zicht te krijgen op je onbewuste gevoelens, ervaringen en overtuigingen. Veelal hebben we deze gevoelens, ervaringen weggeborgen uit ons bewustzijn, om ons beter aan te kunnen passen aan een moeilijke situatie.

In de therapie krijg je doelgerichte tekenopdrachten aan de hand van je persoonlijke levensvraag of conflict. Door de nabespreking van je tekening kun je vanuit een totaal ander perspectief naar je situatie kijken. Je krijgt inzicht in je eigen functioneren en hoe dit is ontstaan en gegroeid. Zo wordt de samenhang met het heden duidelijk. Dit biedt je een nieuw vertrekpunt en tegelijk de mogelijkheid tot verandering.

Voor wie

De Analytische Tekentherapie is geschikt voor mensen met levensvragen of voor mensen die vastlopen in hun priveleven of in hun loopbaan. Ik help mensen het verband te ontdekken tussen de weggestopte gevoelens en ervaringen uit hun jeugd en hun levensvragen van dit moment. Met deze kortdurende therapie ben je in staat nieuwe keuzes te maken vanuit een totaal ander perspectief en neem je verantwoordelijkheid voor je eigen groei. 

Path Coach
Annette Schutte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.