Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Auteur van De Tijd is Nu, workshops, coaching, counseling, organisatieadvies
Velserbroek

Het leven gaat steeds sneller; we leven in een soort continue haast. Zowel individueel als maatschappelijk merken we allerlei veranderingen. De dingen doen, zoals we altijd deden, werkt niet meer, maar hoe anders is niet altijd duidelijk.

Marlies de Vries neemt je mee op een reis door de tijd. Op deze reis wordt het je duidelijk waarom onze kijk op de tijd, zowel het probleem vormt, als ook de oplossing in zich draagt.

Wat bieden de workshops
Je maakt kennis met het unieke concept van de vijf principes van transcendent bewustzijn. Een bewustzijn wat nodig is om in het NU te kunnen leven. Dit is een NU dat niet alleen is weggelegd voor boeddhisten en monniken, maar tevens de mogelijkheid biedt om tegelijkertijd vol in het leven te staan. 

Ook maak je kennis met de kenmerken van de vijfde dimensie, die van ‘eenheid in verscheidenheid’. Deze komt na de vierde dimensie, die van ‘tijd’. Op dit moment zitten we in de overgangsfase. Deze transitietijd wordt makkelijker en verloopt sneller als je weet waarnaar je op weg bent.

In de introductieworkshop wordt kennis gemaakt met de principes uit het door Marlies de Vries geschreven boek ‘De Tijd is NU’. De grote lijnen  uit het boek worden uitééngezet in combinatie met praktische tips en oefeningen.

Als vervolg hierop worden vijf verdiepingsworkshops gegeven. Deze verdiepingsworkshops bieden je de mogelijkheid om je de principes van ‘De Tijd is NU’ je eigen te maken. Alle workshops zijn ook los te volgen.

Gloria Counseling
Marlies de Vries

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.