Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Maakt schoonheid zichtbaar in kleding, gesprek en stilte
Overveen

Ben je vrouw en voel jij je mooi? Of heb je ooit de keuze gemaakt intelligent te zijn, zelfstandig, grappig, of wat dan ook, en laat je de schoonheid over aan anderen? Omdat je volgens jou niet voldoet aan het huidige schoonheidsideaal. Of vind je schoonheid niet belangrijk?  Het gaat toch om je kwaliteiten, om wat je kunt en doet?

Iedere vrouw is mooi, en iedere vrouw heeft veel kwaliteiten, die je allemaal kunt en mag ontplooien. Je kunt mooi zijn, en intelligent, en ambitieus, en zorgzaam, en wat je ook meer verlangt. Het is geen kwestie van of-of, maar van en-en. Schoonheid wordt niet bepaald door een schoonheidsideaal, schoonheid zit van binnen en van buiten. Het is een wisselwerking: blij zijn met jezelf, met wie je bent, en hoe je leeft, en je uiterlijk: weten hoe je kleding kunt gebruiken als expressie- en communicatiemiddel. 

In gesprek over jouw specifieke schoonheid
Iedere vrouw is uniek, en kent haar eigen specifieke schoonheid. Ben je het contact ermee kwijtgeraakt, en wil je zicht op jouw kwaliteiten? Neem contact op voor een coachinggesprek. Ik begin altijd met een intakegesprek, waarin we aftasten of er een klik is en of ik je kan begeleiden bij je vraag. Daarna spreken we een consult of een eenmalig gesprek af. 

Janny ter Meer
Janny ter Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.