Gezondheid Massage

Bevrijdende en balancerende massages
Haarlem

Ontspanning en meer bewustzijn in je lichaam!

Heb je spanningsklachten, zit je niet lekker in je vel, heb je fysieke of emotionele pijn, verlang je naar een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling of is het gewoon tijd om aandacht aan jezelf te geven? Vastgehouden spanningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat je spieren onnodig gespannen blijven, bindweefsel verhardt en je voelt je minder energiek. Je balans is zoek. Samen gaan we kijken waar we die weer terug kunnen vinden en je met meer plezier het leven aankunt.

Massage is in de eerste plaats prettig: de energie gaat beter stromen en je bent je meer bewust van je lichaam. Tevens wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam aangesproken. Ik werk, naar aanleiding van de vraag van je lichaam en energie, met zuivere etherische oliën, cupping en edelstenen.

Massage: € 65,-. Introductie behandeling € 55,-

Sinds een juli 2015 geef ik de revolutionaire Raindrop massage behandeling

In deze techniek werk ik met 9 verschillende, heel zuivere, etherische oliën die inwerken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken, terwijl het tegelijkertijd heel ontspannend werkt. Het doel is reiniging en revitalisatie. Het is een zachte methode met een krachtige werking. 

Raindropbehandeling € 75,-. (De prijs van een Raindrop behandeling is hoger ivm de etherische oliën die er gebruikt worden!)

Voor stellen geef ik massage workshops! Belangstelling? Stuur mij dan een mail hierover.

Kijk voor meer informatie op mijn website!

Massagepraktijk Astrid Zwetsloot
Astrid Zwetsloot

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.