Persoonlijke groei Coaching - Kledingcoach

Vrouw, wat ben je mooi!
Overveen

Elke vrouw is mooi, en dan heb ik het niet over het schoonheidsideaal, maar over blij zijn met jezelf, zowel innerlijk als uiterlijk. Kleding kan jouw schoonheid bekrachtigen, waardoor je plezier en zelfvertrouwen krijgt, in jezelf en je outfit.

Herken je dit? Ik zou zo graag: mooi zijn op mijn eigen manier / weten wat me goed staat, vooral nu ik ouder word / een garderobe hebben waarin ik niet misgrijp. Of deze? Ik zou zo graag: gezien worden op mijn werk / moeiteloos klanten aantrekken / meer zelfvertrouwen hebben.

Kleding is een prachtige manier om je zelf te presenteren, en het contact met je zelf en de ander te verstevigen. 

Wat is jouw kledingverlangen? 
Een kledingconsult kan gaan over kleur, stijl, een effectieve garderobe, de taal van kleding, zichtbaarheid, maar misschien heb jij wel heel andere vragen over kleding. Graag ga ik daarover met je in gesprek. Kern van mijn kledingconsulten is dat ik altijd de relatie innerlijk-uiterlijk-context erbij betrek, omdat die zo wezenlijk zijn. Kleding is meer dan de buitenkant. 

Gratis kennismakingsgesprek
Een kledingconsult is maatwerk. In het kennismakingsgesprek bespreken we wat bij jou past en wat voor jou mogelijk is: een eenmalig consult of een traject. Zo’n gesprek van een halfuur is gratis en vrijblijvend. Het kan per telefoon, per skype of in mijn werkruimte in Overveen.  

Janny ter Meer
Janny ter Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.