Welzijn Bouwen en Wonen

Flow in Home energetisch reinigen van woning, bedrijf en gebied
Haarlem e.o.

Veel mensen weten of ervaren dat een woning, bedrijf, gebouw of gebied – waar conflict, pijn, verdriet, eenzaamheid of angst was of is – minder prettig kan aanvoelen.

Veel mensen ervaren dat zodra ze een woning of gebouw betreden. Vaak gaat het om vage onrust veroorzaakt door onopgeloste spanningen of conflicten van al veel langer geleden. Het kan een belangrijke rol spelen bij het verkopen van een huis, het betrekken en/of verbouwen van een woning of bedrijfspand en bij het verblijven of bezoeken van openbare ruimtes en hotelaccommodaties. Het kan ook zorgen voor stagnatie binnen een onderneming, waardoor gewenste resultaten uitblijven.

Iedereen voelt zich comfortabeler in een energetisch gereinigd huis, bedrijf, gebouw of gebied. De woning of het gebouw geeft weer een welkom en geborgen gevoel. Leven, verblijven of werken in een energetisch vrije ruimte geeft energie in plaats van dat het energie kost.

Sinds 2014 is Flow in Home gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Oprichtster Inge van Duin startte in 2013 met energetisch reinigen. Zij zag hoe belangrijk het is dat een huis, gebouw of gebied energetisch vrij is wanneer je er gaat verbouwen, wonen, werken of verblijven. Dat alles wat met vorige gebeurtenissen of bewoners te maken heeft, energetisch is losgemaakt en het huis, het gebouw of gebied vrij is om een nieuwe situatie positief te ontvangen.

Flow in Home B.V. heeft meerdere adviseurs getraind in het energetisch reinigen. De adviseurs werken zelfstandig met ieders persoonlijke kwaliteiten. We zijn (inter)nationaal inzetbaar.

Flow in Home B.V.
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.