Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Verminder stress met een nuchtere Mindfulness training bij het MindfulnessCentrumHaarlem
Haarlem

In het hart van Haarlem verzorgt Mindfulness Centrum Haarlem trainingen die gebaseerd zijn op het originele concept van MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) van oprichter Jon Kabat-Zinn.

Heb je last van stress of stressklachten zoals, slaapproblemen, somberheid of depressies? Heb je het gevoel dat alles teveel wordt? Ben je bang voor een burn-out of dat je overspannen raakt? Ontbreekt het je aan energie, zonder duidelijke reden daarvoor? Of ben je gewoon toe aan een beetje rust en balans in je leuke en drukke leven dat je momenteel leidt? Probeer dan eens een 8-weekse training mindfulness (MBSR) bij het Mindfulness Centrum Haarlem.

Het is wetenschappelijk bewezen dat deelnemers van een mindfulness training effectiever, krachtiger, gezonder, stressbestendiger, meer ontspannen, zelfverzekerder, tevredener en dan ook echt gelukkiger zijn. Je leert ontstressen en meer te genieten van het moment

De trainers van het Mindfulness Centrum Haarlem gaan met jou aan de slag om nieuwe vaardigheden te leren. Want Mindfulness is een vaardigheidstraining waarbij je door meditatie-technieken leert je automatisch gedrag, je houding, oordelen en gedachtepatronen te herkennen. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op. Door de training ontstaat een hogere mate van bewustwording en neemt het zelfvertrouwen toe. Je leert daarnaast te ont-stressen, waardoor meer energie en levenslust vrijkomt.

Mindfulness op de zaak & subsidie voor bedrijven
Voor bedrijven en organisaties bieden wij een aanpak op maat aan met de mogelijkheid de trainingen te verzorgen op de bedrijfslocatie. Tevens kunnen bedrijven subsidie aanvragen bij hetAgentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden.

Mindful Mama
Sinds 2015 bieden wij in Haarlem ook mindful parenting of mindful mama trainingen aan. Deze 4-weken lange training richt zich op ouders die bewuster en meer ontspannen met hun kinderen willen omgaan. Tijdens mindful mama kijken wij naar ingesleten gedragspatronen, die wellicht uit de eigen opvoeding naar voeren komen en ouders leren beter omgaan met opvoedingsstress.

Mindfulness Centrum Haarlem
Alexandra Pils

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.