Gezondheid Therapie (diverse)

Neurofeedback - Leven, werk en gezondheid in balans - Praktijk voor Lichaam en Brein Spaarndam
Spaarndam

Praktijk van Lichaam en Brein (Haarlem/Spaarndam) is gespecialiseerd in Neurofeedback trainingen en coaching, daarnaast werken wij met Scenar o.a in te zetten bij chronische pijn bestrijding en ondersteuning bij blessures.

Veel cognitieve, emotionele en lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in de hersenen. Denk hierbij aan ADHD, ADD, autisme, faalangst, burn out, concentratieproblemen, postnatale depressie, depressie, dwangneurose, dyslexie en leerproblemen, epilepsie, niet aangeboren hersenafwijkingen, slapeloosheid, traumaverwerking en verslavingen. 

Wanneer de hersen niet optimaal functioneren is dit vaak terug te zien in een mentale, emotionele of fysieke onbalans. Neurofeedback leert de hersenen het lichaam beter te besturen. Doordat de hersenen hun taken beter leren uit te voeren kunnen zij lichamelijke processen beter coördineren. Het resultaat is dat je stressbestendiger wordt, concentratie toe neemt en je fitter voelt en beter slaapt. Daarnaast kunnen de prestaties (op school, het werk of sportief) duidelijk verbeteren. Neurotherapie is bijzonder geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Bovendien is het ook leuk om te doen.

In de praktijk voor Lichaam en Brein gelegen aan het Visserseinde 65 te Spaarndam zijn Jaap Hijmans en Liesbeth Kater werkzaam. Onze praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG waardoor in veel gevallen geheel of gedeeltelijke vergoedingen mogelijk zijn.Ben je geïntresseerd? Bel dan voor een gratis orientatiegesprek of kijk op onze website . 

Praktijk voor Lichaam en Brein - neurofeedback en coaching
Jaap Hijmans en Liesbeth Kater

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.