Gezondheid Acupunctuur

Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer
Haarlem

De opdracht van het behandelen is voor mij het op gang brengen van een genezend veranderingsproces. Daarbij kan alles horen van effectieve symptoombestrijding tot zingeving.

De oosterse geneeskunde heeft me uitgerust met een rijkdom aan gereedschappen om dat proces op gang te brengen. De zachte en pijnloze Toyohari acupunctuur uit Japan, Chinese kruiden, voedingsadviezen op basis van de vijf elementen, meridiaanrekkingen en oefeningen voor lichaam en geest. Ook het gesprek kan een belangrijke rol spelen. Daartoe integreerde ik westerse coachingsmodellen en het Chinese yin yang denken.

Zo kan ik u behandelen en begeleiden met een scala aan technieken die een duidelijk samenhangend geheel vormen. Klachten die ik vaak behandel zijn: pijnklachten, hoofdpijn & migraine, psychische klachten, burnout & overspannenheid, gynaecologische klachten. 

Als u meer wilt weten kunt u mijn website bezoeken, of u kunt een afspraak maken voor een kostenloos kennismakingsconsult. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.