Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Eenvoudcoaching
Haarlem

Familieopstellingen is een manier om naar patronen in je familie/ systeem te kijken. Soms loop je vast in het leven of heb je een zetje nodig richting een oplossing of inzicht. Dan kan het zinvol zijn om achterom te kijken en te ontdekken welke patronen al jarenlang -soms generatieslang- in je familie spelen. Een opstelling kan een verandering geven, het kan net genoeg zijn om een volgende stap te zetten.

Tijdens een workshop familieopstellingen brengt iemand een vraag in. Die vraag kan over van alles gaan: over je relatie, je moeder, een ziekte, een vervelende eigenschap, je werk, een verlangen, noem maar op. Bij deze vraag horen vaak mensen. Ofwel omdat deze mensen letterlijk betrokken zijn bij de situatie, of omdat de mogelijkmaker na doorvragen bij deze personen komt. Die mensen worden door de andere deelnemers van de workshop vertegenwoordigd. De zogenaamde representanten. Hierdoor kan de vragensteller inzicht krijgen in zijn situatie of ervaren hoe het daadwerkelijk voor hem was, zodat hij weer verder kan. Tijdens een workshop kun je ook aanschouwer zijn, dan kijk je naar de familieopstelling en ben je niet direct betrokken.‚Äč

Dit kan bij EENVOUDcoaching tijdens een workshop of individuele tafelopstelling. Deelname aan een workshop familieopstellingen kost 10 euro als representant en 45 euro als vraaginbrenger. Voor een individuele opstelling ofwel tafelopstelling vraag ik 45 euro.

Eenvoudcoaching
Daisy van den Broek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.