Welzijn Dans & Beweging

Buikdans van binnenuit
Haarlem

Lekker uit je hoofd en in je lijf

Ben je vrouw en tussen de 30 tot 65 jaar en moet je de hele dag je man staan op het werk?  Wil je een ontspannen, vrouwelijk tegenwicht geven aan een stressvolle baan, waarbij je vaak alles met je hoofd moet doen? Lekker uit het hoofd in je lijf en naar je gevoel. Dan is buikdans van binnenuit iets voor jou!

Lekker in je vel zitten
Wat mij opvalt is dat de deelnemende vrouwen in mijn groepen steeds naar mij toekomen om mij te vertellen dat ze nu geen rugpijn meer hebben. Dat ze door de combinatie van de sensomotorische oefeningen en de vrije expressie in buikdans lekker in hun vel zitten. Van daaruit ben je de meest sensuele en speelse vrouw die je kunt zijn. Je maakt dan plezier en je buikdanst de sterren van de hemel!

Heerlijk zacht en soepel
Heb je geen zin meer om stijf te zijn? Geen zin meer in steeds terugkerende rugklachten? Willen jouw lijf en geest liever ook weer helemaal lekker zacht en soepel worden? Wil je buikdansen zonder spiegels aan de wand, lekker creatief bewegen en buikdansen van binnenuit? Wil jij absoluut gecoacht worden door iemand die 100% weet waar zij het over heeft ? Dan zijn mijn buikdanslessen zeker goed, leuk en leerzaam voor jou!

Ik help jou
Ik help jou om een tegenwicht aan stress te geven door jou in een totaal andere wereld te laten duiken. Ik help jou om naar je lichaam te luisteren en weer te stralen. Spanning of rugpijn verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Buikdansen op donderdag avond
Kom buikdansen op donderdag avond in het Rosenstock Huessy Huis in een gezellige vaste groep, met soms ook wisselende samenstelling. Schrijf je alvast in voor de cursus die weer begint op 24 september.

Cadeau
Geen tijd? Ga naar de website en ontvang mijn Eboek als cadeau. Daarin krijg je alvast wat lekker-in-je-lijf oefeningen en tal van tips waarmee je alvast aan de slag kunt gaan..

Wie ben ik?

Ik ben Sabouschka, danser en bewegingsexpert. Buikdans, lichaamswerk, beweging en dansxpressie zijn mijn vakgebieden. Ik heb een Bachelor of Dance Artist.

Pure Bellydance
Sabouschka

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.