Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Je lichaam als informatiebron! Individuele coaching en workshops.
Haarlem

Je lichaam als informatiebron? Absoluut! 

Hoe je loopt, staat,ademt, kijkt, klinkt en onbewust spierspanning vasthoudt, vertelt heel veel over hoe je in het leven staat en tegen bepaalde dingen aankijkt. Vanuit de visie van Body en Mind Language (BML) geef ik individuele coaching maar ook workshops aan groepen.

BML gaat ervan uit dat er, gedurende ons leven, in ons lijf veel informatie opgeslagen wordt die je met alleen praten vaak niet bereikt. Van deze opgeslagen informatie ben je je meestal niet zo bewust, maar het kan wel je leven beinvloeden. Je loopt bijvoorbeeld vast en weet niet waarom, je komt niet verder of hebt vaak dezelfde soort relaties. BML gaat er vanuit dat een verandering in de body direct een verschuiving geeft in de mind. Kortom het laat je anders bewegen dan je gewend bent; van binnen en van buiten!

In mijn coaching en workshops biedt ik je de ruimte om je bewust te worden van je lichaam en de opgeslagen informatie die je tegenkomt eens rustig te ervaren en te (her)ontdekken. Door middel van beweging, simpele oefeningen en "spelen" ervaar je jouw lichaam. "Spelen" met jouw patronen, buiten jouw lijntjes kleuren en ervaren dat het ook anders kan en mag zorgt voor meer inzicht, keuzevrijheid en ruimte.  

De workshops hebben een bepaald thema als uitgangspunt. De oefeningen die we doen zijn dan ook afgestemd op dat specifieke thema. De basis van alle workshops is bewegen in de ruimste zin van het woord; van binnen en van buiten! We doen oefeningen, alleen of met elkaar, visualisaties met beweging, ademhalingsoefeningen, we spelen met attributen, enz. Allemaal met als doel om uit je hoofd te komen en je lijf te ervaren. Even geen gedachten aan boodschappenlijstjes, to-do-lists, agenda’s of andere stressfactoren. Even los van dat alles, lekker bewegen waarbij lol maken zeker niet verboden is!

Bij de individuele coaching gaan we kijken naar de kern van waar het bij jou om draait als ook naar jouw kern. Wie jij bent en wat je doet en waarom je de dingen doet zoals je ze doet…. Het is allemaal informatie! Simpele oefeningen met je lijf als startpunt; dat is hoe ik werk. De oefeningen bespreken we samen om vervolgens te kijken wat er zich dan aandient en daarmee aan de slag te gaan. Stap voor stap informatie verzamelen. Informatie die inzicht geeft in hoe het bij jou werkt en die je kan helpen om het (je) leven meer ruimte te geven.

Kernenergie
Karina de Jong

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.