Duurzaamheid Natuur, Tuin en Landschap

Biologische zelf-oogst-tuinderijen
Haarlem

Op onze biologische tuinderijen aan de rand van de stad telen wij prachtige vitale groenten, kruiden en kleinfruit.​Het land wordt verzorgd met compost en mest. In de winter is alles in rust, daarna kan het zaaien en planten  weer beginnen! Wordt ook deelnemer, help mee onze aarde weer vruchtbaar te maken en geniet wekelijks van heerlijke verse groenten, zelf geoogst!

Wij willen eerlijke seizoensgroente weer dichter bij de mensen brengen en we bieden stadsbewoners de mogelijkheid om oogstgenoot van een tuinderij te worden.  Je koopt een oogstaandeel voor het hele jaar en wekelijks kom je verse groenten oogsten. Door te eten van de tuinderij bewerkstellig je een betere toekomst voor de aarde, het milieu en het klimaat.

Voor wie het leuk vindt om mee te werken: onder leiding van een professionele tuinder kan je zorgeloos meewerken. Je leert meer over biologische groententeelt en het is gezellig.

Via onze website vind je het adres van een tuinderij bij jou in de buurt. Er staat uitvoerig beschreven wanneer de tuinderij geopend is om vrijblijvend een kijkje te nemen en een praatje te maken. Wat kan je als oogstgenoot verwachten en hoe kan je aanmelden. Aarzel niet langer, want er is veel belangstelling.

De Nieuwe Akker
De Nieuwe Akker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.