Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness voor jong en oud
Hoofddorp

Druk, stress, piekeren, vermoeiheid, pijn......mindfulness!

MINDFULNESS oftewel aandachtstraining kan een belangrijk instument zijn VOOR JONG EN OUD om stress te leren hanteren. We luisteren vaak te weinig naar de eerste signalen van stress, omdat we deze eenvoudig niet herkennen. Mindfulness is een praktische en effectieve manier om anders om te leren gaan met stress. Ook helpt het je om meer balans en helderheid in je leven te ontwikkelen. Het helpt je om meer je eigen kracht te gaan voelen, meer aanwezig te zijn. Mindfulness kan van grote waarde voor je zijn in je verdere WERK EN PRIV√Č leven.

Jongeren krijgen ook al zwaardere lasten te dragen, zowel op het gebied van school en opleiding als met betrekking tot de maatschappelijke uitdagingen. Bovendien gebeurt alles met een biologische metamorfose: het lichaam en geest van de jongeren ondergaan reusachtige veranderingen. Het is dus niet zo vreemd dat jongeren veel spanning met zich meedragen. Mindfulness voor jongeren is een training speciaal gericht en geschreven op jongeren en is een groot cadeau voor hen. 

Ook kinderen krijgen steeds vaker te maken met spanningen door de veeleisende maatschappij. Mindfulness voor kinderen is een speelse training voor kinderen met een ouder. Je leert op een speciale manier oplettend te zijn, bewust aanwezig te zijn en in het hier en nu zonder oordeel te leven.

jouwmoment.nu
Hanke den Boer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.