Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Nieuw Bewustzijn coaching
Heemstede

Soms loop je tegen uitdagingen aan waar je moeilijk alleen doorheen komt. Of je wilt meer inzicht in jezelf, in een situatie of je verlangt er naar om een volgende stap te zetten. Dan is het fijn om je te kunnen wenden tot iemand voor reflectie.

Gedurende de sessie(s) spiegel ik wat ik bemerk, voel, zie en hoor. Vanuit de verbinding met mijn ziel faciliteer ik de diepgaande sessie(s) intuïtief. Met compassie en in een energetische veilige ruimte kijken we samen naar wat jou bezig houdt, waar je nu staat in je leven, waar jij inzichten in wilt, welke keuzes jij wilt maken, welke veranderingen jij in wilt zetten.

Ik coach je stap voor stap in datgene wat jij naar buiten brengt, met of zonder woorden. Hierdoor verruimt jouw bewustzijn en kun jij (samen met jouw ziel) je eigen heling en nieuwe creaties laten ontstaan. Als je de opgedane inzichten uit de sessies ook daadwerkelijk in de praktijk brengt, zul je versteld staan van de veranderingen die jij zelf teweeg kunt brengen in je leven!

Je kunt bij mij terecht voor bewustwording, helderheid, inzichten, transformatie, bekrachtiging, vernieuwing, balans, ontspanning, rust en vitaliteit. Er zijn op dit moment 3 manieren om één op één  met mij te werken. Je kunt kiezen voor een privé sessie, een ademsessie of Soul Body Fusion sessies. Kijk op mijn website voor meer informatie over de sessies, over de uitwisseling, etc. 

To Be Connected
Ingrid Verhoef

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.