Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Laat je praktijk groeien! Meer klanten krijgen door jezelf te blijven en niet te verkopen.
Heemstede

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van therapeuten en coaches die niets liever willen dan hun missie uit te dragen, daarvoor een goedlopende praktijk willen, maar niets hebben met ‘jezelf verkopen’, ‘marketing’ en ‘jezelf op de voorgrond zetten’.

Dit is niet nodig, want het kan ook anders. Ik help jou hoe jij meer klanten krijgt zonder jezelf te moeten opdringen. Stop met hard werken om klanten te krijgen zonder resultaat! Bevrijd jezelf van al dat gepieker, het zoeken naar, en het krijgen van meer klanten en pak dit voor eens en altijd aan. Volg je hart, blijf trouw aan jezelf en help zoveel mogelijk cliënten vanuit jouw expertise als therapeut of coach in jouw praktijk.

Ik begeleid jou van het zoeken, naar het vinden en weten welke stappen je moet zetten, van het piekeren naar besluiten maken en acties uitvoeren. Ik begeleid jou van massale verkooptrucs naar klanten aantrekken door volledig in je kracht te staan en vanuit jouw expertise trouw zijn aan jouw missie.

Maak van je integriteit, je oprechtheid en authenticiteit jouw kracht!
Ik begeleid jou van onmacht naar kracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, in het krijgen van klanten door puur te zijn en oprecht door jouw missie in jouw praktijk neer te zetten. Gebruik je krachten, je expertise en zet deze om in jouw missie in jouw praktijk. Ondernemen is een van de hoogste vormen van ontwikkeling. Je bent het verplicht aan de wereld om je missie ten volle neer te zetten!

Marielle Giesberger
Marielle Giesberger

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.