Gezondheid Acupunctuur

De Vreugdevolle Bron: Praktijk voor genezing en welzijn in Haarlem
Haarlem

De Vreugdevolle Bron is een praktijk voor genezing en welzijn in Haarlem, een plek van rust en vertrouwen, waar in een ruimte van veiligheid en volledige acceptatie diepgaande genezing kan plaatsvinden. De Vreugdevolle Bron is er voor het welzijn van zowel mensen als paarden. 

De behandelingen voor mensen zijn met behulp van craniosacraal therapie, acupunctuur en/of kruiden. Deze genezingsmethodes kunnen mensen met fysieke, emotionele en mentale problemen helpen, alsook mensen zonder klachten die graag iets willen veranderen in hun leven om meer welzijn te ervaren. Veel mensen ervaren na een behandeling duidelijke verbeteringen in hun aandoeningen, voelen zich ontspannen en ervaren meer welzijn in hun leven. De Vreugdevolle Bron behandelt mensen van alle leeftijden, dus baby’s, kinderen, adolescenten, volwassenen en senioren zijn van harte welkom.

De behandelingen voor paarden is met behulp van craniosacraal therapie. Deze zachte en krachtige genezingsmethode is heel geschikt voor paarden, waarbij door middel van zachte aanraking rekening wordt gehouden met de fijngevoeligheid van paarden.

Om een afspraak te maken voor een behandeling en voor vragen kunt u bellen of emailen.​

De Vreugdevolle Bron
Geert Heidema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.