Persoonlijke groei Zijnsgeörienteerde begeleiding

Begeleiding van innerlijke transformatie
Haarlem

Ken je het gevoel dat je leven niet echt vervullend is of dat je vast zit in patronen, die je levensvreugde in de weg zitten? Counseling kan je helpen daarop antwoorden te vinden en zo meer balans in je leven te krijgen. Dat geeft levensvreugde en levensenergie, waardoor je bestaan weer betekenis en richting krijgt.

Wat kun je van mijn begeleiding verwachten?
In een of meer counselinggesprekken onderzoeken we wat innerlijke balans in jouw leven in de weg zit. M.b.v. diverse methoden help ik je die belemmeringen te leren kennen en op te ruimen.

Daarbij is het nuttig te zien waar patronen in je leven zijn ontstaan. Tegelijkertijd geef ik handreikingen om helemaal in het nu te leven, omdat daarin de ondersteuning te vinden is die je nodig hebt om je vragen door te werken. Hoe meer je open kunt zijn voor wat je in elk moment ervaart, hoe meer vertrouwen kan ontstaan: in jezelf en in je vermogen om te groeien. 

Over welke thema's geef ik trainingen?
Naast counselling geef ik trainingen op het gebied van Open Zelfonderzoek (een vorm van zelfreflectie, die ook bekend is als 'inquiry') en het Enneagram (m.n. de spirituele dimensie daarvan). Daarnaast geef ik introducties in het werk van Eckhart Tolle. In de trainingen laat ik deelnemers altijd ervaren waar de theorie over gaat. Kennis krijgt pas echt betekenis als die ervaren kan worden.

Meanders, counseling en training - Begeleiding van innerlijke transformatie
Chris Elzinga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.