Persoonlijke groei Meditatie

Meditatietechnieken uit de Yoga traditie
Haarlem

Dhyana Yoga (meditatieve yoga)

Vrij zijn door meditatie. Dat is de essentie van Dhyana Yoga. We beoefenen meditatietechnieken uit verschillende tradities zoals Mantra Yoga, Raja Yoga, Bhakti Yoga, Laya Yoga en Jnana Yoga, en werken met onder andere mantra, stilte, visualisatie en affirmatie.

Deze effectieve technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige bestaan en dragen bij aan de integratie van je persoonlijkheid met je ziel (Atman). Hierdoor ontstaat een weldadige innerlijke rust en een diep gevoel van thuiskomen in Jezelf. Je hervindt een nieuwe balans op geestelijk en lichamelijk niveau.

Dhyana Yoga helpt je om dagelijkse spanningen en stress te verminderen. De meditatietechnieken hebben een gunstig effect op klachten als hoge bloeddruk, adhd en kortademigheid. Ook op geestelijk vlak ervaar je meer rust, er ontstaat als het ware ‘ruimte’ tussen je gedachten.

Deze ‘reset’ van het gewoonte-denken draagt bij aan een heldere kijk op jezelf en je leven. Dhyana Yoga opent bovendien je hart chakra en laat liefde, inspiratie en creativiteit stromen. Hierdoor ervaar je diepe tevredenheid en verbondenheid met alles en iedereen om je heen. Je eigen energie verandert, waardoor ook je omgeving positief beïnvloed wordt en de kwaliteit van je leven verbetert.

Yoga Haarlem verzorgt ook reguliere yogalessen, individuele sessies en ontspanningscoaching.​

Yoga Haarlem
Frank Bakker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.