Persoonlijke groei Hypnotherapie

Persoonlijk leiderschap. Het hervinden van je innerlijk kompas.
Haarlem

Biografie / Over Marian Verschuren

Ik ben Marian Verschuren, geboren in een klein dorp in Brabant. Opgegroeid op de boerderij met mijn ouders, oudere zus en jongere broer.

We gingen naar school, werkten op de boerderij, deden ons best. Op een manier die daar in die omgeving in die tijdgeest paste. Dit was mijn referentie kader. Mijn vader was behoorlijk dominant. Dat behoorde ook tot mijn referentie kader. Vaders wil was wet en moeder was volgzaam. De kinderen gingen daar op hun eigen manier mee om. Mijn zus rebelleerde, ik paste me aan en mijn broer “laveerde”. Ieder vanuit een positieve intentie. Uiteraard kon ik dat toen niet zien. Dit heb ik pas véél later geleerd. Toen ik zelf last kreeg van mijn onbewust opgebouwde patronen en opleidingen deed om te onderzoeken wat maakte dat ik deed wat ik deed. Steeds meer leerde patronen herkennen die me niet meer diende, waar ik last van had.

Mijn pad van leren ontdekken, nieuwsgierig zijn naar mezelf, ontdekken hoe ik het anders wil, was en is nog steeds een interessant pad. Het is mijn ontwikkelingspad. Mijn groei-pad. Als ervaringsdeskundige vind ik het heel fijn om anderen op hun pad te mogen begeleiden. Uiteraard: wat van mij is is van mij en wat van de ander is, is van de ander!

Ik word er zo blij van als mensen de moed hebben, stappen op hun persoonlijke ontwikkelingspad te willen maken en zich bij mij aanmelden. Op weg naar een manier van leven, werken en liefhebben die voor hen klopt! 

De Essentie, praktijk voor Kernvragen. Marian Verschuren
Marian Verschuren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: