Persoonlijke groei Traumatherapie

Havening Techniques®: nieuwe effectieve techniek uit de neuro-wetenschappen
Overveen

Havening Techniques® of Havening is een nieuwe, baanbrekende techniek uit de neuro-wetenschappen, ontwikkeld door arts en neurowetenschapper Dr. Ronald Ruden.

Met deze techniek kunnen snel, makkelijk en effectief een groot scala aan stress gerelateerde klachten worden opgelost. Daarnaast kan deze methode gebruikt worden voor het stimuleren van persoonlijke en professionele groei.

Het is een psychosensorische therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van aanrakingen bij de armen, de handpalmen en het gezicht, en psychologische afleiding. De behandeling zelf is ontspannend en kalmerend, en kan  onmiddelijk positieve helende resultaten geven. 

  • Het woord ‘Havening’ komt van het engelse woord ‘haven’, dat thuishaven betekent; een veilige plek waar het herstel kan beginnen.

Spanningen, fobieen, angsten en trauma’s die al jaren aanwezig zijn kunnen in een een paar sessies al helemaal verdwijnen, meestal zijn drie à vier sessies genoeg.

Biografie / Over Inez Herrebrugh

Ik ben psycholoog NIP en hypnotherapeut. Als psycholoog hou ik mij bezig met het innerlijk leven (denken, voelen, willen) en het gedrag van mensen. Mijn missie is om mensen te helpen met hun persoonlijke groei, en hen te helpen transformatie teweeg te brengen in hun levens. 

Ik heb een holistische visie; ik ben psycholoog, hypnotherapeut en astroloog, en heb medische basiskennis. Daarnaast ben ik gecertificeerd Havening practitioner. 

Havening is een nieuwe, baanbrekende techniek uit de neuro-wetenschappen, waarmee snel, makkelijk en effectief een groot scala aan stress gerelateerde klachten kan worden opgelost. Daarnaast kan deze methode gebruikt worden voor het stimuleren van persoonlijke en professionele groei. Het is een psychosensorische therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van aanrakingen bij de armen, de handpalmen en het gezicht, en psychologische afleiding. De behandeling zelf is ontspannend en kalmerend, en kan  onmiddelijk positieve helende resultaten geven.

Hypnotherapie gebruik ik als een snelle maar zeer effectieve route naar het onbewuste, waar we kunnen vinden wat ons ervan weerhoudt om onze beste levens te leven.

Lange tijd ben ik zoekend geweest naar waar mijn werkelijke verlangen lag. Diverse malen in mijn leven heb ik het roer drastisch omgegooid; in mijn eerste serieuze baan als psychologisch (beleids-) onderzoeker ben ik in een burnout beland. Daarna ik heb lange tijd een fotostudio gerund, ik heb een tijd mensen gecoached, en ik heb een Italiaans restaurant gehad.

Inmiddels ben ik aangekomen waar mijn werkelijke passie ligt en waar ik ooit op mijn 18e mee startte: psychologie en het onderbewuste van de mens. Het geeft mij een diepe voldoening wanneer ik mensen help om zich beter te voelen en weer verder te kunnen.

De HypnoPsycholoog
Inez Herrebrugh

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: