Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Villa Uitzicht: Body, Mind & Spirit
Haarlem

Wij hebben een unieke aanpak ontwikkeld om een bijdrage leveren aan het welzijn van medewerkers in organisaties. We zien stagnatie, klachten of dreigende uitval als een belangrijke kans om in het werk(en privé) juist een stap verder te komen.

Wij bevorderen de vitaliteit op de werkvloer en helpen werknemers snel, effectief en duurzaam vooruit. We dringen snel tot de essentie door en helpen iemand weer - soms letterlijk - in beweging te komen op een manier die past bij wat iemand wil en kan, in plaats van wat hij moet.

Lichamelijke klachten en signalen vertellen ons iets over de aard van onze patronen. Door deze klachten en onderliggende patronen bewust te maken, krijgen we inzicht. Met dit inzicht zijn we in staat om belemmerende patronen om te buigen en duurzame gedragsveranderingen tot stand te brengen.

Als ‘gevoel & verstand’ weer op een lijn komen, herstelt de energiebalans en komt er ruimte om contact te maken met wat we werkelijk willen en wie we werkelijk zijn. Met ons gecombineerde aanbod gericht op Body, Mind & Spirit’ werken wij aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Villa Uitzicht
Villa Uitzicht

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.