Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Individuele coachingstrajecten voor kinderen door psychologe
Velserbroek

Feel Good kindercoaching biedt individuele coachingstrajecten aan voor kinderen tussen de 8-18 jaar. De thema's waaraan gewerkt wordt, zijn ondermeer zelfvertrouwen, zelfbeeld, (hoog)gevoeligheid, positieve kwaliteiten, perfectionisme en ontspanning.

Het programma is samengesteld door psycholoog Eline Vis en geïnspireerd op een combinatie tussen (positieve) psychologie, yoga en dans (optioneel). Een fijne manier om je kind een boost te geven wat betreft zelfvertrouwen en te leren reflecteren op positieve kwaliteiten.

  • Daarnaast is er ruimte om te werken aan onder meer (hoog)gevoeligheid, emotie regulatie, omgaan met niet-helpende gedachtes en leren ontspannen. 

Het voornaamste doel is het kind zijn of haar kwaliteiten te laten inzien, zelfvertrouwen te vergroten, te leren ontspannen, emoties te uiten, om te gaan met gevoeligheid, perfectionisme en te focussen op positieve gedachtes. Het programma bestaat uit 5 sessies.

Biografie / Over Eline Vis

Ik heb mijn bachelor en master diploma psychologie behaald aan de UvA en VU. Daarnaast geef ik al meer dan 10 jaar dansles aan leerlingen van 4 tot 25 jaar oud.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen dansschool Feel Good Moves. Dans en psychologie is een mooie combinatie; ik ervaar dat dans enorm bijdraagt aan het zelfvertrouwen van kinderen en dat is ontzettend mooi om te zien.

Voor Feel Good kindercoaching heb ik een programma ontworpen en samengesteld dat gericht is op cognitieve oefeningen (vanuit de psychologie) maar ook elementen vanuit de dans en yoga bevat (een programma zonder dans is ook mogelijk, meer informatie hierover is te vinden op de website).

Een persoonlijke benadering waarbij ik mij richt op een veilige sfeer, de kwaliteiten van de kinderen, echt luister en positieve feedback geef is voor mij belangrijk.

Feel Good Kindercoaching
Eline Vis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: