Gezondheid Gezondheids- en vitaliteitscoaching

BioWell Vitality-meting, bewegings- en voedingsadviezen, energetische massage
Haarlem

Hoe voel je je nu echt op dit moment? Je hebt je wel eens beter gevoeld en wilt dit graag anders? Dat kan!

Het is al ruim 1 jaar niet meer mogelijk om dingen te doen zoals we het gewend waren. Je mist je collega's en vrienden en je zit niet  lekker in je vel. Je bent wat aangekomen, meer gaan roken, een glas alcohol is niet meer beperkt tot het weekend. Je wacht op het Covid19-vaccin - of juist niet. In je omgeving is iemand ziek (geworden) en je bent bang dat het jou misschien ook overkomt. En je denkt: dit gaat niet goed, dit moet anders, dit wil ik niet! 
Je weet dat dagelijks buiten bewegen en minder snoepen, roken en drinken goed voor je is. Misschien gebruik je slaappillen  omdat je 's nachts ligt te piekeren. Maar het lukt je niet! 

Goed nieuws: Ik kan jou helpen om je weer vrolijk, vitaal en gezond te voelen. We gaan samen onderzoeken wat er binnen jouw mogelijkheden ligt om dat te bereiken. Je krijgt bij mij ook echt alle tijd om je verhaal te doen, ik kan goed luisteren.

Ik help je ook om je lichaam weer te omarmen en te voelen - en massage is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Ik geef overigens al 15 jaar allerlei soorten massages en de positieve effecten zijn eindeloos. 

Vele klanten gingen jou voor. Dus wat houd je tegen? 

Maak nu een afspraak! Je bent van harte welkom.

Biografie / Over Patricia Grasman

Het is mijn missie dat ieder mens de mogelijkheid krijgt op een gezond en evenwichtig leven binnen zijn/haar mogelijkheden.

Om je te helpen geef ik je oefeningen, tips en trucs over gezonde voeding, beweging, rust en meditatie zodat je meer inzicht krijgt in je eigen patronen en dit geleidelijk - dus in kleine stappen - kunt veranderen. Met op de persoon afgestemde massages en lichaamsgerichte coaching kan ik je nog meer ondersteunen. 

Mijn opleidingen
Ik ben van oorsprong Sportzorgmasseur en doorgegaan met gecertificeerde opleidingen zoals  Easy Taping, Triggerpoint-therapie, Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage, Dorn-therapie en Massage bij Kanker. Maar ook Voetreflexologie, Ooracupunctuur, Chakramassage en Shiatsu alsmede opleidingen ogv Orthomoleculaire Voeding,  Stress en Burn-Out. Zo ook Holistisch en Lichaamsgericht Coaching, Hypnose, NLP (Neurolinguistic Programming), de PMA-methode (Progressive Mental Alignement) en ik volg het Pad van de Sjamaan. Medische Basiskennis heb ik in 2020 gehaald. Hierbij hoort ook een stuk kennis over psychiatrische problemen.

BioWell Vitality Coaching
Patricia Grasman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: