Persoonlijke groei Relatietherapie

Relatietherapie, relatietherapieweekenden en relatietherapiedagen
Haarlem

Relatieproblemen; Het kan zomaar gebeuren: jullie hebben tien jaar een relatie en staan ineens tegenover in plaats van naast elkaar. Omdat jullie je aan elkaar ergeren en daarin vast blijven zitten. Omdat jij diepte in de relatie wilt maar dat niet voor elkaar krijgt. Omdat jij niet meer weet of je nog van de ander houdt of omdat er een derde in het spel is en alle zekerheid weg is. Omdat, omdat......

Ik, Conny Heuvelman, al 20 jaar vrij succesvol in wat ik doe, kan jullie wellicht helpen met jullie problemen. Ik geef relatietherapie, relatietherapieweekenden en relatietherapiedagen en help jullie je relatie opnieuw vorm te geven en jezelf daarbij te ontwikkelen. Ik werk op een persoonlijke en betrokken manier, kijk nergens van op en ben niet zweverig.

Sinds 2002 leveren we bij IDEE psychologische begeleiding en training van hoog niveau en lopen we, wanneer nodig, gewoon een stukje met je mee.

Voel je welkom.

Biografie / Over Conny Heuvelman

Ik heb mijn achtergrond in de gezondheidszorg en psychiatrie, de HRM-wereld, het onderwijs, en de trainings- en coachingswereld. Ook heb ik de HBO-studie Maatschappelijk Werk afgerond.

Counselen en het geven van therapie leerde ik bij de Academie voor Menswetenschappen en Phoenix Opleidingen. Ik volgde meerdere post-HBO opleidingen in onder meer Systemisch Werken en Relatietherapie (waaronder EFT gerelateerd).

Ik ben open en direct maar ook een echte vrouw. Goed in het uiteenrafelen van interactiepatronen en relaties, en die dan opnieuw vormgeven. Ik heb een hoog EQ, ben zeer sensitief, en werk op een dynamische, invoelende wijze.

Het geeft me veel energie wanneer mensen met hulp van mij verder komen en/of zichzelf kunnen helen. Dat ik een stukje met iemand op haar of zijn levenspad mag meelopen raakt en boeit me. Dat ik mannen en vrouwen kan helpen en emotioneel bereiken. Dat ik ze kan helpen tot rust te komen en bij zichzelf te blijven. Dat ze leren zich te verbinden.

IDEE Therapie & Training
Conny Heuvelman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: