Persoonlijke groei Creativiteit

Schilderen uit je hart
Reeuwijk

Schilderen uit je hart houdt in het ervaren en spelen met kleur. Kleuren hebben een betekenis en zijn verbonden met een emotie. Die leg ik uit evenals je doeken.

De schilderijen ontstaan uit jou. Daardoor krijg je inzicht in jezelf. Je werkt met grote penselen en palletmesjes met acryl zonder water op een ezel.. Het trekken van een inzichtkaart hoort hierbij. Wil je het niet. Alles mag, niets moet is het thema. Al dan niet op muziek. Je werkt op maat 40 cm x 50 cm. Groter tegen meerprijs is mogelijk. 

Ik werk op mooie locaties. Bij Oohm in Vogelenzang is het in deze tijd mogelijk om te komen. Bij mij thuis in Reeuwijk is ook een optie. 

Biografie / Over Annemarie Rijkse

Ik ben een geboren Haarlemse. Zit 30 jaar in de kunst en heb sinds 2010 een bedrijf Kunstanne. Sinds 2008 geef ik de therapeutische workshop schilderen uit je hart.

Veel projecten gedaan, oa kinderprojecten voor Haarlem Effect. Ook doeken gemaakt voor 2 zorgcentra in Haarlem Noord tijdens een wijkfeest. Ik heb gewerkt met Heliomare, kerk de Ark in Hoofddorp en veel culturele centra. Ook werk ik met een percussionsit Chris Colleye voor bedrijfsfeestjes. Veel locaties met horeca o.a. Kunst en theatercafe in Spaarndam en Meijer aan Zee in Zandvoort. Ben de samenwerking aangegaan met Isabelle Beernaert, een Belgische choreografe. Heb 18 februari een workshop gegeven aan 13 meisjes van 9 tot 12 jaar bij haar. Op 4 september geef ik een workshop in Meijer aan Zee voor Patty Duijn, een uitvaartverzorgster. Ga binnenkort samenwerken met Melany paardencoach in Vogelenzang.In de zomermaanden geef ik een inloopworkshop in Hazerswoude, een beeldentuin en boomkwekerij Dijkgraafweg 14. 

 

Kunstanne
Annemarie Rijkse

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: