Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Wandel-bewust
Santpoort Noord

Wandelcoaching

Ben je mantelzorger of heb je een partner/gezinslid met een (chronische)ziekte of handicap? Dan wil je JOUW verhaal ook wel eens kwijt, dan voel je je wel eens vergeten of achtergesteld. Misschien wordt het je af en toe even te veel.
Dan kan ik iets voor je doen. Mijn ervaring als mantelzorger en (gehandicapten zorg-)vrijwilliger zet ik in als wandel-coach. Lees hier wat ik voor je kan doen

Bewust wandelen

In ons snelle, jachtige leven hebben of maken we steeds minder tijd om even stil te staan bij ons zelf en onze omgeving. Altijd bezig, altijd onderweg, geen tijd.

Wandel-Bewust wil dat helpen doorbreken door je mee te nemen naar de rust van de natuur. Eén uurtje per week een wandeling waarin je weer tot rust komt en contact kunt maken met jezelf en je omgeving.
We doen dat door middel van bewust wandelen: geen haast, geen prestatie, alleen bewust zijn van hoe je loopt, waar je loopt en wat dat met je doet. Tijdens de wandeling staan we daar ook (letterlijk) bij stil en doen we ontspanning- en balansoefeningen.

Blotevoeten wandelen

Voor iedereen die het eens wil proberen organiseer ik ook blotevoeten wandelingen. Geef je voeten en jezelf de vrijheid, doe je schoenen uit en ga lekker wandelen.
Tijdens die wandelingen besteed ik extra aandacht aan de functie en structuur van je voeten. Houding, looptechniek en beleving komt allemaal aan de orde tijdens een blotevoeten wandeling.

Voet-specialist en wandel-bewust
Robin Captijn/Ronald Kruizinga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.