Persoonlijke groei Energetisch werk

SoulCoaching | Ascensie Training & Workshops | Holistic en Shamanic Healing | Yoga
Zandvoort

SoulCoaching om de bezieling in bedrijven en mensen weer terug te brengen.
Wil jij weer verbinding maken met je werkelijke essentie? Ben jij al bezig op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van innerlijk meesterschap om volledig in je kracht te komen? Een krachtige intentie is de basis van elke sessie, of je nou komt voor een holistic healing, een reading of een coaching sessie.

Bodywork: buddhistische Thaise Yoga massage, Hawaiiaanse massages zoals Lomi Lomi, Lua Lomi en Opu Huli

Energetic en shamanic healing: Ervaar je burnout symptomen, heb je last van slaap problemen of continue stress? Heb je een trauma, heb je hulp nodig bij rouwverwerking of scheiding? Wil je de verbinding met jezelf weer kunnen maken, maar kom je niet tot de kern? Door zware energie te verwijderen uit je energieveld, verloren zielsdelen weer terug te brengen en energetische healing te ontvangen, herstel je weer de  verbinding met jezelf en stap je terug in je eigen kracht. Ik werk met de Mahatma energie, met aartsengelen en opgestegen meesters. Daarnaast werk ik met de energie van moeder aarde en het universum. 

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner: Tijdens deze magische driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. De Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma brengt diepgaande heling en transformatie. 

Biografie / Over Thamar Karpes

Na ruim 20 jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt te hebben, is mijn transformatieproces begonnen na een diepe burn-out. Mijn levensveranderende reis wil ik graag delen met mensen, zodat de ware kracht van bewustzijn en bevrijding van innerlijke beperkingen ervaren kan worden. Als holistic en transformational healer en coach & trainer heb ik de intentie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten, vanuit liefde en verbinding met zichzelf zodat ze bewuster, krachtiger en positiever in het leven staan. 

In mijn ontwikkeling als healer en als coach & trainer heb ik het voorrecht niet alleen trainingen bij authentieke teachers te hebben gevolgd maar ook te assisteren bij retraites en trainingen om nog meer verdieping te brengen in mijn kennis en ervaring. 

Ik werk op diverse locaties, onder andere bij Oohm in Vogelenzang en Sportcentrum Velserbroek. Ik geef holistic healing (massages, energetisch werk en shamanic healing), soulcoaching, workshops en vanaf november 2020 geef ik als gecertificeerd Mahatma Coach & Trainer™ de magische driedaagse Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™

SoulCoach
Thamar Karpes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: