Persoonlijke groei Relatietherapie

Een nieuwe of betere liefdesrelatie - Speelruimte Haptonomie & Haptotherapie
Haarlem

"Ik laat jou liefde voelen voor jezelf, door je te laten voelen wat liefde is."

Aan de hand van dit motto begeleid ik mensen naar een nieuwe liefde of een betere liefdesrelatie. Alleen of als stel kun je bij mij terecht om de liefde een nieuwe impuls te geven. 

Met haptotherapie relatietherapie ga je de balans in je relatie weer herstellen. Veel relatieproblemen ontstaan doordat de balans tussen liefde, lef en luchtigheid in je relatie niet goed is. Door lef te tonen en luchtigheid toe te laten kun je helemaal jezelf zijn in liefdesrelaties.

Haptotherapie Relatietherapie leert je te balanceren in je relatie. Je relatie is continu in beweging en vraagt steeds weer iets nieuws je. Een goede relatie is als je authentiek kunt zijn. Daarvoor is nodig dat je je (lichaams)signalen, gevoelens en behoeften herkent en ernaar handelt. Je leert je grenzen en wensen aangeven, de confrontatie aangaan en eerlijk en duidelijk communiceren.

Haptotherapie is voor mij een passende vorm waarin ik voelbaar kan maken wat er daadwerkelijk speelt.  Mijn werkwijze is warm, speels en confronterend. We doen veel interactieve oefeningen. We bespreken wat je daarin beleeft, zodat wat je oefent ook betekenis voor je heeft.

Speelruimte Haptonomie - Eline Blom - haptotherapeutische begeleiding in de liefde
Eline Blom

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.